Ingredienten:
- 100 gram Candy Canes
- 15 gram roomboter
- 1 ½ cups Patentbloem
- ¼ theelepel zout
- 1 grote ei
- ¾ cups suiker
- ¼ theelepel bakpoeder
- ¼ theelepel baksoda
Benodigdheden:
- Keukenmachine met vlinder of handmixer
- Hakmolen
- Ijsschep
- Bakplaat
- Bakpapier
- Lepel
Bereidingswijze:
- Candy canes even hakken tot kleinere stukjes met behulp van de hakmolen (Niet fijnmalen)
- Zeef samen de bloem, zout, bakpoeder en baksoda
- Roomboter en suiker samen luchtig kloppen (3-5 minuten)
- Ei toevoegen aan de roomboter mengsel en even doorkloppen
- Voeg nu de gezeefde bloem samen met de zout, bakpoeder en baksoda en klop voor ongeveer 1 minuut
- Voeg als laatste de Candy canes. Klop de deeg, totdat de Candy canes goed erin zijn opgenomen.
- Schep nu met behulp van de ijsschep de deeg op de bakplaat met bakpapier erop. Zet ze een paar centimeter van elkaar zodat de koek genoeg ruimte heeft om te rijzen.
- Plat de bovenkant van de koek lichtje met een lepel
- Bak de koekjes op 175 graden voor 15 minuten
Je koekjes zijn klaar! Houdt rekening mee dat na 15 minuten
de koekjes nog steeds een beetje zacht zijn. Nadat ze in aanraking komen met de
buitenlucht harden ze van zelf op.
Met dit recept bak je in totaal 15 koekjes!
En op de website van Browny's Cakes kan je verschillende soorten recepten E-books
kopen o.a. onze E-book "Sweet Treats" voor slechts
€3,75. Er zit o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron"
en "Bolo di Manteka Moderno" erin. Klik hier om naar de recepten
e-books te kunnen gaan.
Taart workshops
Wil je een leuke dagje uit en je kennis over
taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen
in te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een taartbestelling kan je Browny's Cakes
mailen naar:
E-mail: info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Facebook:
https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube
Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
Liefs,
Ludinaira Roberto
Eigenaresse Browny's Cakes
Comments
Post a Comment