Ingrediënten:
- 4 cups poedermelk
- 3 ½ cups poedersuiker
- 1/3 cup melk
- 1 eetlepel Bacardi
- 1 eetlepel vanille extract
- 1 eetlepel water
- Kom
- Cup maatbekers
- Maatlepels
- Houten lepel
- Siliconen rolmaat
- Plastic uitstekers
- Zet als eerste alle droge ingrediënten in een kom en roer goed met een houtenlepel
- Voeg nu de melk, Bacardi, vanille extract en water in de kom met de droge ingrediënten en start met kneden tot de deeg soepel wordt.
- Als de deeg nog een beetje plakkerig blijft, voeg je meer poedermelk toe aan het deeg. Het is uiteindelijk “koi lechi” en niet “Koi suku”.
- De deeg is klaar wanneer het soepel is en niet meer plakt.
Met dit recept kan je
ongeveer 30 “Koi lechi mansa” maken.
*******************************************************************************
En op de website van Browny's Cakes kan je verschillende soorten recepten E-books kopen o.a. onze E-book "Sweet Treats" voor slechts €3,50. Er zit o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron" en "Bolo di Manteka Moderno" erin. Klik hier om naar de recepten e-books te kunnen gaan.
Veel bakplezier!
Vind je dit recept interessant? Geef ons een duimpje omhoog. Wil je op de hoogte blijven voor nieuwe recepten etc.... meld je aan bij onze blog.
Taart workshops
Wil je een leuke dagje uit en je kennis over taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een taartbestelling kan je Browny's Cakes mailen naar:
E-mail: info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter: @brownyscakes
Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
Comments
Post a Comment