Ingrediënten:
- 2 cups zelfrijzend bloem
- 4 theelepel bakpoeder
- 1 ½ cups melk
- 2 eieren
- 100 gram gesmolten boter
- Snufje zout
- 2 eetlepel suiker
- ½ Cup gepureerde bananen
- ¼ theelepel Bakoda
Benodigdheden:
- Koekenpan
- Plastic bakje
- Garde
- Scheplepels
Bereidingswijze:
- Zeef de zelfrijzend bloem en bakpoeder samen in de plastic bakje
- Voeg nu de melk, eieren, gesmolten boter en snufje zout en klop het even met de garde tot een glade beslag.
- Voeg nu de suiker en klopt het beslag even door totdat de suiker is opgenomen.
- Als laatste voeg de gepureerde bananen, baking soda en meng als goed met een houten lepel.
- Het beslag is nu klaar om gebakken te worden.
- Zet een klein beetje bakboter in je koekenpan en laat het even opwarmen.
- Schep nu een beetje beslag in de koekenpan en bak je Pancakes goudbruin aan beide kanten.
Je kunt in totaal 5 grote Pancakes met dit beslag bakken.
Veel bakplezier!
Vind je dit recept
interessant? Geef ons een duimpje omhoog. Wil je op de hoogte blijven
voor nieuwe recepten etc.... meld je aan bij onze blog.
Taart workshops
Wil je een leuke
dagje uit en je kennis over taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in
te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een
taartbestelling kan je Browny's Cakes mailen naar:
E-mail:
info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes
ook op Social media:
Twitter:
@brownyscakes
Pinterest:
http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook:
https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's
Cakes
Youtube
Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
Comments
Post a Comment