![]() |
Chocolade Mug Cake |
- 2 Eetlepel Cacao
- 3Eetlepel Bloem
- 1/2 Theelepel bakpoeder
- 1Eetlepel olie
- 3 Eetlepel suiker
- 1 Theelepel vanille extract
- 3 Eetlepel melk
- Mok
- Vork
- Magnetron
- Zet als eerste alle droge ingredienten in de mok en meng alles goed door elkaar
- Voeg nu olie, vanille extract en melk toe en klop even met je vork. Doe dit een 1 minuut ongeveer en je beslag is klaar voor de magnetron
- Zet je mok in de magnetron en laat het beslag voor 1,5 minuut in de magnetron. Na die 1,5 minuut is je chocolade Mug Cake klaar.
In principe ziet het echt niet mooi uit. Dus om het een beetje te garneren kan je slagroom met gecondenseerde melk erop zetten. Of je kunt bijvoorbeeld karamel saus erop zetten. Wat jij lekker vind.
Vind je deze blog interessant? Geef ons een duimpje omhoog. Wil je op de hoogte blijven voor nieuwe recepten etc.. Klik op de knop subscribe op de hoofdpagina en meld je aan.
E-Book te koop
Op de website van Browny's Cakes kan je onze eerste E-book "Sweet Treats" voor slechts €3,50 kopen. Er zit o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron" en "Bolo di Manteka Moderno" erin.
Taart workshops
Wil je een leuke dagje uit en je kennis over taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een taartbestelling
Stuur ons een e-mail naar: info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter: @brownyscakes
Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
Comments
Post a Comment