- 560 gram gepureerd pompoen
- 1 1/3 cup bloem
- 1/3 cup melk
- ¼ cup suiker
- ½ cup rozijnen
Olie om de
pannenkoeken te bakken
Benodigdheden:
- Koekenpan
- Kom
- Houten lepel
- Soep lepel
Bereidingswijze:
- De pompoen moet je eerst koken totdat het zacht wordt. Tijd is afhankelijk van hoe groot of klein je de pompoen snijdt. Hierna kan je de pompoen even fijn pureren met een stamper.
- Na het pureren zet de pompoen en de rest van de ingrediënten in de kom. Je moet de ingrediënten nu met de lepel goed mengen.
- Wanneer alles een geheel is geworden is de mengsel klaar.
- Zet de pan op vuur met een beetje olie erin en laat de olie even opwarmen.
- Schep met de soep lepel een beetje van de pannenkoek mengsel en giet deze in de pan.
- Bak de pannenkoeken totdat ze mooi een mooie goudbruin kleur krijgen.
Je kunt de
pannenkoeken met poedersuiker of stroop serveren. Als je niet van rozijnen
houdt kan je ze weglaten.
******************************************************************************
Vind je dit recept interessant? Geef ons een duimpje omhoog. Wil je op de hoogte blijven
voor nieuwe recepten etc.... Klik op de "Subscribe" knop op de
hoofdpagina en meld je aan bij onze blog.
E-Book te koop
Op de website van Browny's Cakes kan je onze eerste
E-book "Sweet
Treats" voor slechts €3,50 kopen. Er zit o.a. het recept van
"Pandushi", "Cashewron" en "Bolo di Manteka
Moderno" erin.
Taart workshops
Wil je een leuke dagje uit en je kennis over taarten
decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in
te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een taartbestelling
Stuur ons een e-mail
naar: info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter:
@brownyscakes
Pinterest:
http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook:
https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram:
Browny's Cakes
Youtube
Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
XOXO
Browny's
Cakes
It's
a browny's thing...
Comments
Post a Comment