Heel veel mensen vinden koekjes lekker en leuk om te maken. De grote test is om even te wachten totdat de deeg even in de koelkast rust. Ja, je moet wel even geduld hebben wanneer je koekjes maakt, want anders krijg je echt spijt van.
Een koekdeeg maak je met zachte boter, dit betekent dat
het wat plakkeriger is als je het gelijk wilt verwerken. Een deeg dat je koelt
is een stuk steviger en kouder. Het plakt minder of niet, is makkelijk te
verwerken dus kan je heel makkelijk je koekjes uitstekers gebruiken. Door de
deeg te laten rusten, trekken de smaken ook goed door en krijg je een betere
structuur.
Dus Hoe langer het deeg rust, hoe beter het resultaat. Vergeet
niet om de deeg even te kneden, wanneer het uit de koelkast komt. Als je het
niet even kneed dan is het heel moeilijk om uit te rollen en niet prettig om
ermee te werken. Voor onze boterkoek recept klik hier. Die is heel makkelijk om te maken en hartstikke lekker.
*********************************************************************************
Vind je dit recept
interessant? Geef ons een duimpje
omhoog. Wil je op de hoogte blijven voor nieuwe recepten etc.... Klik op de
"Subscribe" knop op de hoofdpagina en meld je aan bij onze blog.
E-Book te
koop
Op de website
van Browny's Cakes kan je
onze eerste E-book "Sweet
Treats" voor
slechts €3,50 kopen. Er zit o.a. het recept van "Pandushi",
"Cashewron" en "Bolo di Manteka Moderno" erin.
Taart
workshops
Wil je een leuke
dagje uit en je kennis over taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.
Voor een
taartbestelling
Stuur ons
een e-mail naar: info@brownyscakes.com
Volg
Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter:
@brownyscakes
Pinterest:
http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook:
https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram:
Browny's Cakes
Youtube
Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
XOXO
Browny's
Cakes
It's
a browny's thing...
Comments
Post a Comment