Skip to main content

Taartprijs calculator

Taart prijs calculator


Ben je een beginner en loop je al een tijd rond met onderstaand vragen:
·         Je  heb moeite om je taart verkoopprijs te bepalen?
·         Je weet niet welke kosten je allemaal moet meenemen in je berekening?
·         Moet je elke keer opnieuw je hoofd breken met het optellen van de kosten op een klad papier?
·         Moet je elke keer opnieuw de prijzen van ingrediënten opzoeken om de kostprijs van je taart te kunnen berekenen?
·         Heb je vaker voor minder geld zitten werken, omdat je kostenoverzicht niet overzichtelijk was?
·         Vergeet je vaak om je arbeidstijd, water, gas en elektra in je verkoopprijs mee te nemen?

Ik heb een oplossing voor alle bovenstaande vragen! De “Taartprijs calculator”. Ik heb een tool in Excel voor je gemaakt, waar je eenmalig je kosten per taart soort invoert en er rolt automatisch een verkoopprijs exclusief of inclusief btw (speciaal voor de mensen die BTW plichtig zijn) eruit.

Voordelen:
·         Met deze tool kan je vol vertrouwen de juiste prijs aan je klanten geven
·         Je hoeft niet meer zorgen te maken dat je een bepaalde kosten bent vergeten
·         Je bespaart veel tijd die je kan gebruiken voor o.a. inkopen doen voor je bestelling
·         Nooit meer voor minder geld zitten werken
·         Je kunt het voor alle soorten taarten en formaten gebruiken
·         Je voert de prijzen éénmalig in en sla het op voor wanneer je het weer nodig hebt of je kunt het uitprinten en bewaren in een map
·         Je koopt het éénmalig en je kunt het hoe vaak je wilt gebruiken.

Dus wil je meer vrijheid om andere dingen te doen dan je hoofd breken met een optelsom? En wil je de zekerheid hebben dat je de juiste verkoopprijs hebt doorgegeven?

klik hier en schaf  Browny’s Cakes taartprijs calculator aan voor € 12,50. Het is een éénmalig investering die je leven makkelijker gaat maken en die je voor altijd voor allerlei soorten taarten en formaat kan blijven gebruiken. 

Hieronder een Facebook Live video waar ik uitleg hoe de "Taartprijs Calculator" werkt.*****************************************************************************

Vind je dit interessant? Geef ons een  duimpje omhoog. Wil je op de hoogte blijven voor nieuwe recepten etc.... Klik op de "Subscribe" knop op de hoofdpagina en meld je aan bij onze blog.
 
E-Book te koop
Op de website van Browny's Cakes kan je onze eerste E-book "Sweet Treats" voor slechts €3,50 kopen. Er zit o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron" en "Bolo di Manteka Moderno" erin.


Taart workshops
Wil je een leuke dagje uit en je kennis over taarten decoreren uitbreiden? Klik hier om je meteen in te schrijven voor 1 van onze leuke workshops.

Voor een taartbestelling
 Stuur ons een e-mail naar: info@brownyscakes.com

Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter: @brownyscakes
Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes

XOXO
Browny's Cakes
It's a browny's thing...

Comments

Popular posts from this blog

Recept "Pan Sera"

Pan sera - Browny's Cakes Ik heb vorige week zaterdag voor thuis “Pan Sera”gemaakt en een video online gezet. De video was puur om mijn blijdschap met jullie te delen..... Maar na die video kreeg ik heel veel berichten om het recept online te zetten. Alhoewel “Pan Sera” niks met taarten te maken heeft, heb ik besloten om mijn familie recept met jullie te delen (lief ben ik he!) Jullie zullen mij ook blij maken alles jullie dit recept verder deelt dan krijg Browny’s Cakes nog meer leuke en actieve volgers. Binnenkort zet ik een video online, waar je kan zien hoe ik de “Pan Sera” zelf maakt. Voorbereiding & Baktijd 3 uur Ingrediënten: 500 gram bloem 1 beker koud water 2 eetlepels melk 2 eetlepels boter (Ik gebruik halvarine) 2 zakjes gist (Ik gebruik Dr. Oetker) 1/2 theelepel zout 2 eetlepels suiker 2 theelepels koffie Pan Sera - Browny's Cakes Bereiding: Meng de gist met een beetje bloem en lauw water (het moet e

Boter koekjes - Kuki di Manteka

Boter koekjes - kuki di manteka Heb je wel eens boter koekjes gegeten.... Ze zijn verslavend en makkelijk om te maken. Met dit recept kan je ongeveer 35 koekjes maken. Het kan meer zijn hangt ervan af hoe klein je de koekjes maakt. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Ingrediënten: 300 gram zelfrijzend bloem  200 gram zachte boter 100 gram suiker 1 ei   Let op: Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn. Bereidingswijze: Zeef de bloem op je werkblad en maak een gat in het midden.  Zet de boter, suiker en ei in het midden en begin langzaam te kneden. Kneed het deeg tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met deegroller en wikkel het deeg in een plastic folie. Laat het deeg  voor ongeveer 30 minuten in de koelkast rusten. Na 30 minuten haal het deeg uit de koelkast en rol het tot een dikte van 1 cm uit. Boter koekjes - Kuki di manteka Steek de koekjes uit met een “cookie cutter” naar wens (ik heb een ronde gekarteld “cookie cut

Lekker donuts recept

Donuts Ik heb vandaag weer een nieuwe en ook nog lekkere recept "Donuts". Blijft tot het eind lezen, want ik heb een interessante tip! Dit is eigenlijk 2 -1 recept..... Ingrediënten voor het deeg: 5 cups bloem 14 gram gist 1/3 cups suiker ¼ Cups gesmolten boter ¼ Cups gesmolten “Shortening “ 1 1/2 cups melk 2 eieren 2/4  theelepels zout   Donuts Ingrediënten om te bakken en coaten: 1 flesje olie 2 cups suiker 2 eetlepels kaneel 3 eetlepels gesmolten boter Bereidingswijze deeg: Meng de melk en gist samen en strooi een klein beetje suiker erop. Laat dit mengsel voor een paar minuten staan totdat het begint te schuimen.   Donuts  Doe de suiker, “Shortening”, boter, eieren, zout en de melk en gist mengsel in keukenmachine kom en klop voor een paar minuten.   Donuts  Voeg nu de bloem in 1 keer toe en blijft kloppen totdat het deeg niet meer aan de kom plakt. Haal het deeg uit de kom en kneed even kort.