“Ganache” is een heerlijke frosting. Je kunt het als
vulling, garnering of om te “Crumbcaoten” gebruiken.
Naar mijn mening is “Ganache” beter om te “Crumbcoaten” dan boter
crème. Wanneer je “Ganache” gebruikt
krijg je een gladde en strakke basis voor je fondant of marsepein.
Om Ganache te maken heb je alleen maar 2 ingrediënten nodig:
- 1200 Gram Semi Sweet Chocolade
- 600 ML. Room
Je kunt ook witte chocolade "Ganache maken". Je hebt hiervoor ook 2 ingrediënten nodig, maar de hoeveelheden zijn wel anders. Voor witte "Ganache" heb je nodig:
- 1300 Gram witte chocolade
- 450 ML room
Op onderstaande YouTube Video laat ik je zien hoe ik “Ganache”
maak.
En op de
website van Browny's Cakes kan je onze eerste E-book "Sweet Treats" voor slechts €3,50 kopen. Er zit
o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron" en "Bolo
di Manteka Moderno" erin.
Voor een taartbestelling kan je Browny's Cakes mailen naar:
E-mail: info@brownyscakes.com
Volg Browny's Cakes ook op Social media:
Twitter: @brownyscakes
Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes
Comments
Post a Comment