Je kan op 2 manieren controleren of je taart gaar is:
1. Door een satéprikker in het kapsel te prikken. Als hij er
helemaal droog uitkomt, is hij gaar. Om te voorkomen dat je kapsel in elkaar
zakt moet je pas na driekwart van de baktijd de satéprikker in de kapsel
prikken.
2. Duw voorzichtig op de bovenkant van je taart. Geeft hij
mee, dan is hij gaar. Duw je er een deukje in, dan moet hij nog wat langer in
de oven. Na ongeveer 5 minuten opnieuw proberen.
Webshop:
www.brownyscakes.com
You can
follow Browny's cakes on:
Twitter:
@brownyscakes
Pinterest:
http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook:
https://www.facebook.com/BrownysCakes or click here !!
Blog:
http://brownyscakes.blogspot.nl/
For a
cake order send Browny's cakes an e-mail:
E-mail:
info@brownyscakes.com
XOXO
Browny's Cakes
It's a browny's thing...
Comments
Post a Comment