Skip to main content

Red Velvet Cupcakes recept


 Zoals we vorige keer op ons Facebook pagina hebben vermeld, Red Velvet cake is chocolade taart met rode voedingsmiddel kleurstof. Dit keer ga ik een makkelijker recept met jullie delen. Je hebt niet eens een mixer nodig voor dit recept.
Met dit recept maken wij ook ons redvelvet cupcakes, dus Brownyssssssss niet door vertellen :-)










Oven voorverwarmen op 180 graden.


Ingrediënten
  • 1 1/4 cup bloem,
  • 1/2 theelepel baking soda,
  • 3/4 cup suiker,
  • 1/2 theelepel zout,
  • 1 Eetlepel cacao poeder,
  • 2/4 cup olie,
  • 1/2 cup botermelk (geheim: boter met melk een paar seconde opwarmen, todat de boter is gesmolten)
  • 1 ei,
  • 1Eetlepel rode voedingsmiddel kleurstof,
  • 1/2 theelepel azijn,
  • 1/2 theelepel vanille extract.
Bereidingswijze
  • Meng alle droge ingrediënten met elkaar (dus bloem, baking soda, suiker, zout en cacaopoeder)
  • Meng voor 1 seconde de olie, azijn en rode kleurstof samen in een kom,
  • Mix met een garde de botermelk door de mengsel van de droge ingrediënten,
  • Voeg daarna de olie mengsel met de azijn en kleurstof erin en blijft mixen met je garde,
  • Voeg als laatste je ei en vanille extract. Mix voor een paar seconde en je Red Velvet beslag is klaar. 
  • Laat de cupcakes ongeveer 25 minuten in de oven. De cupcakes zijn gaar als je prikkertje droog eruit komt.




















































Veel plezier met baken! Vergeet niet het is een Browny's Cakes geheim. Je mag wel foto's van je creaties op ons wall uploaden. Voor me foto's klik hier dan ga je rechtstreeks naar ons Facebook pagina.


For more pictures click here for Browny's Cakes Facebook page.

E-mail: info@brownyscakes.com


XOXO
Browny's Cakes
It's a browny's thing...

Comments

Popular posts from this blog

Recept "Pan Sera"

Ik heb vorige week zaterdag voor thuis “Pan Sera”gemaakt en een video online gezet. De video was puur om mijn blijdschap met jullie te delen..... Maar na die video kreeg ik heel veel berichten om het recept online te zetten. Alhoewel “Pan Sera” niks met taarten te maken heeft, heb ik besloten om mijn familie recept met jullie te delen (lief ben ik he!)

Jullie zullen mij ook blij maken alles jullie dit recept verder deelt dan krijg Browny’s Cakes nog meer leuke en actieve volgers. Binnenkort zet ik een video online, waar je kan zien hoe ik de “Pan Sera” zelf maakt.
Voorbereiding & Baktijd 3 uur
Ingrediënten: 500 gram bloem1 beker koud water2 eetlepels melk2 eetlepels boter (Ik gebruik halvarine)2 zakjes gist (Ik gebruik Dr. Oetker)1/2 theelepel zout2 eetlepels suiker2 theelepels koffie



Bereiding: Meng de gist met een beetje bloem en lauw water (het moet een soort papje worden) in een kom en laat het 30 minuten op een warme plek rijzen.



Nadat de gist is gerezen zet je de rest van de ing…

Minnie Mouse Cake

I received last week a funny cake order. I receive a cake order for a Minnie Mouse cake. Minnie mouse is the lady friend of Micky Mouse. I love the cartoons of the 19 centuries.


Mickey Mouse is a cartoon character created in 1928 by Walt Disney and Ub Iwerks at The Walt Disney Studio. Mickey is an anthropomorphic mouse and typically wears red shorts, large yellow shoes, and white gloves. He is one of the most recognizable cartoon characters in the world and is the mascot of The Walt Disney Company, the world's largest media conglomerate in terms of annual revenue.







The cake flavour is Apple-Cinamon-Caramel. It’s a very deliciouse cake. The recipe coming soon.


Webshop: www.brownyscakes.com
You can follow Browny's cakes on: Twitter: @brownyscakes Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes or click here!!! Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes or click here!! Blog: http://brownyscakes.blogspot.nl/
For a cake order send Browny's cakes an e-mail: E-mail: info@brownyscakes…

Boter koekjes - Kuki di Manteka

Heb je wel eens boter koekjes gegeten.... Ze zijn verslavend en makkelijk om te maken. Met dit recept kan je ongeveer 35 koekjes maken. Het kan meer zijn hangt ervan af hoe klein je de koekjes maakt.

Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Ingrediënten: 300 gram zelfrijzend bloem 200 gram zachte boter100 gram suiker1 ei
Let op: Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn.
Bereidingswijze: Zeef de bloem op je werkblad en maak een gat in het midden.  Zet de boter, suiker en ei in het midden en begin langzaam te kneden. Kneed het deeg tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met deegroller en wikkel het deeg in een plastic folie. Laat het deeg  voor ongeveer 30 minuten in de koelkast rusten.
Na 30 minuten haal het deeg uit de koelkast en rol het tot een dikte van 1 cm uit.

Steek de koekjes uit met een “cookie cutter” naar wens (ik heb een ronde gekarteld “cookie cutter”gebruikt) en leg ze op een bakplaat met bakpapier erop.
Je kan bijvoorbeeld confetti  op de koekjes strooien om ze een beet…